You are using an unsupported browser. Please update your browser to the latest version on or before July 31, 2020.
close
Grow your business with Zooz! Sign up for the Pro Portal if you're a reseller, developer, or blogger. We're looking for distributors in Europe, Australia, and South America.
announcement close button
Home > Zooz Light Switches > ZEN73 700 Series On/Off Toggle Switch > ZEN73 Z-Wave Questions > ZEN73 & Your Z-Wave Hub > Can't Add My ZEN73 700 Series On/Off Toggle Switch to My Z-Wave System
Can't Add My ZEN73 700 Series On/Off Toggle Switch to My Z-Wave System
print icon

Let's start by excluding the switch from your system.

It may sound strange, but exclusion is just a reset. A device doesn't need to be included to be able to excluded.

 

Here's how to do it: 

1. Bring your Z-Wave hub as close to the switch as possible
2. Put your Z-Wave controller into exclusion mode
3. Toggle the switch DOWN 3 times quickly to finalize the exclusion process

 

If that didn't work, it's possible some of the tips below will help:

  • Start by excluding the device one more time. it's possible the exclusion commands from the first run didn't go through. 

  • If possible, try bringing the hub within direct range of the switch if you were at a large distance the first time. If you have a hand-held secondary controller, this would be the time to bring it out!

  • Try the inclusion process again, only this time instead of toggling 3 times, toggle the switch 6 or 7 times at least as quickly as possible. This can help make sure the commands are registered correctly.

  • And if you find that your switch is connected but it's not responded to remote commands, check out these tips for troubleshooting connectivity

 

After exclusion is completed, give inclusion another try to see if that helped the issue.


If you've tried all the above with no luck, let us know! Our team is ready to help. 

Feedback
0 out of 0 found this helpful

scroll to top icon